Kip


Voor gladde materialen
Kip 304 maskeertape natuurrubber 18mmx50mtr
18 mm
24 mm
30 mm
36 mm
48 mm
Kip 300 masking tape 50mtr x 18mm
18 mm
24 mm
30 mm
36 mm
48 mm
75 mm
100 mm

Kip Tape: Afplaktapes voor een perfecte voorbereiding en afwerking

Het merk is al meer dan 50 jaar bekend om zijn hoogwaardige tape-oplossingen. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan innovatie heeft Kip Tape zich gevestigd als een vertrouwde producent van tapes en afplakmaterialen. De producten worden veelvuldig gebruikt in diverse sectoren vanwege de brede toepasbaarheid. De voornaamste sectoren waarin Kip Tape vaak wordt ingezet omvatten de bouwsector, professioneel schilderwerk, de verpakkingsindustrie en voor isolatie- en afdichtingstoepassingen.

Kip schilder- en afplaktape artikelen

Kip Tape biedt een uitgebreid assortiment tapes, waaronder het populaire Kip schildertape en Kip afplaktape. Deze tapes worden vervaardigd volgens de hoogste normen en zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse eisen van professionals en doe-het-zelvers. Kip 3308 fineline tape is bijvoorbeeld een premium schildertape die garant staat voor scherpe verfranden en een eenvoudige verwijdering zonder lijmresten.

Welke tape heb ik nodig voor welke situatie?

Op de website van Carel Lurvink vindt u de ideale tape-oplossingen voor elke situatie. Of u nu bezig bent met schilderwerk, bouwprojecten, verpakkingen of industriële toepassingen, het juiste type tape kan een aanzienlijk verschil maken in het behalen van optimale resultaten. Het assortiment van Kip Tape bestaat uit opties geschikt voor situaties binnenshuis en buitenshuis. Daarnaast kun je op onze website ook selecteren op de soort ondergrond.  Voor nauwkeurige schilderklussen waar scherpe verfranden essentieel zijn, is Kip 3308 schildertape een uitstekende keuze, terwijl afplaktape geschikt is voor algemene toepassingen zoals het afdichten van oppervlakken tijdens bouwwerkzaamheden. Voor elektronische toepassingen of het bundelen van draden biedt elektriciteitstape betrouwbare isolatie. Op onze website vindt u het gehele aanbod.

Waarom kiezen voor Kip tapes?

Het bedrijf onderscheidt zich door zijn compromisloze focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met geavanceerde productietechnieken en een constant streven naar verbetering, levert Kip Tape betrouwbare prestaties die voldoen aan de hoogste normen.

Assortiment bij Carel Lurvink

Carel Lurvink is uw betrouwbare partner voor professionele onderhouds- en schilderbenodigdheden. Van schildertape tot afplaktape, Carel Lurvink biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment Kip Tape-producten.