Carel Lurvink

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Diversey Clax textielverzorging

Carel Lurvink is leverancier van verschillende A-merken, waaronder Diversey. Een bekend merk van Diversey is Diversey Clax. Diversey Clax zoekt een effectieve en efficiënte totaaloplossing voor elke schoonmaakactiviteit. Het merk past perfect bij onze missie en visie. Het merk Diversey Clax is gespecialiseerd in textielverzorging voor elke branche.

Waarom Diversey Clax textielverzorging?

  • Oplossingen voor verschillende doeleinden.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Hygiëne en veiligheid staat voorop.

Assortiment Diversey Clax textielverzorging

Carel Lurvink biedt meer dan 30 verschillende textielverzorgingsproducten van Diversey Clax. Hieronder vallen onder andere wasmiddelen, wasverzachters en bleekmiddelen. Bekijk daarom het assortiment eens. Sinds 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo ook voor Diversey Clax. Voor vragen over het assortiment kunt u daarom altijd bij ons terecht.

Diversey Clax groothandel

Bij onze organisatie werken vakmensen die gespecialiseerd zijn in schoonmaak en veiligheid. Carel Lurvink is dan ook dé aangewezen Diversey Clax groothandel. U bent van harte welkom in één van onze servicecenters in EnschedeHilversum of Winschoten. U treft daar ons ruime assortiment aan met uiteenlopende producten uit de Clax serie. Wij presenteren onze producten aan u  waarna u zelf de mogelijkheid krijgt om deze te testen. Laat u adviseren in onze Diversey Clax groothandel!

Diversey Clax Hypo

In het ruime aanbod van Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft om een schone en veilige werkplek te creëren. Zo bieden wij onder andere de serie Diversey Clax Hypo aan. Deze lijn producten dient als een uitstekende vlekverwijderaar voor alle witte stoffen. Ook voor andere schoonmaakactiviteiten hebben wij de geschikte oplossing. Wilt u meer informatie over onze Diversey Clax Hypo producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Diversey Clax Universal

Bij Carel Lurvink kunt u als klant zowel offline als online terecht. Producten uit de lijn van Diversey Clax Universal, en uiteraard ook andere lijnen, kunt u gemakkelijk bestellen via onze webwinkel. Alle merken voor uw schoonmaakactiviteiten vindt u in ons assortiment, zowel A-merken als ons private label. Onze medewerkers kunnen u exact vertellen of Diversey Clax Universal het geschikte product is voor u!

Diversey Clax Spring

Duurzaamheid en innovatie staan centraal bij Carel Lurvink waardoor is in staat zijn om een effectieve oplossing te bieden voor uw schoonmaakactiviteiten. Een productlijn als Diversey Clax Spring past dan ook zeker in ons assortiment. De lijn is onderdeel van het merk Diversey. Door goed te luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van zijn klanten is het merk in staat om innovatieve producten zoals Diversey Clax Spring op de markt te brengen. Bekijk direct ons complete Diversey assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Diversey Clax groothandel

Onze organisatie beschikt over échte vakmensen die gespecialiseerd zijn in schoonmaak en veiligheid. Carel Lurvink is dan ook dé aangewezen Diversey Clax groothandel. U bent van harte welkom in één van onze servicecenters in Enschede of Hilversum . U zult daar ons ruime assortiment aantreffen met uiteenlopende producten uit de Clax serie. Wij zullen onze producten aan u presenteren waarna u zelf de mogelijkheid krijgt om deze te testen. Laat u adviseren in onze Diversey Clax groothandel!

 

Diversey Clax Hypo

In het ruime aanbod van Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft om een schone en veilige werkplek te creëren. Zo bieden wij onder andere de serie Diversey Clax Hypo aan. Deze lijn producten dient als een uitstekende vlekverwijderaar voor alle witte stoffen. Ook voor andere schoonmaakactiviteiten hebben wij de geschikte oplossing. Wilt u meer informatie over onze Diversey Clax Hypo producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Diversey Clax Universal

Bij Carel Lurvink kunt u als klant zowel offline als online terecht. Producten uit de lijn van Diversey Clax Universal, en uiteraard ook andere lijnen, kunt u gemakkelijk bestellen via onze webwinkel. Ook kunt u met onze applicatie winkelen in onze fysieke winkel. U scant de barcode van de producten met uw applicatie en u hoeft enkel nog af te rekenen. Alle merken voor uw schoonmaakactiviteiten vindt u in ons assortiment, zowel A-merk als private label. Onze medewerkers kunnen u exact vertellen of Diversey Clax Universal het geschikte product is voor u!

Diversey Clax Spring

Duurzaamheid en innovatie staan centraal bij Carel Lurvink waardoor wij in staat zijn een effectieve oplossing te bieden voor uw schoonmaakactiviteiten. Een productlijn als Diversey Clax Spring past dan ook zeker in ons assortiment. De lijn is onderdeel van het merk Diversey. Door goed te luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van zijn klanten is het merk in staat om innovatieve producten zoals Diversey Clax Spring op de markt te brengen. Bekijk direct ons complete Diversey assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Carel Lurvink en Clax textielverzorging

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment textielverzorging, waaronder wasmiddelen, wasverzachters en bleekmiddelen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Onze organisatie beschikt over échte vakmensen die gespecialiseerd zijn in schoonmaak en veiligheid. Carel Lurvink is dan ook dé aangewezen Diversey Clax groothandel. U bent van harte welkom in een van onze servicecenters in Enschede of Hilversum. U vindt daar ons ruime assortiment met uiteenlopende producten uit de Clax serie. Laat u adviseren in onze Diversey Clax groothandel!

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Diversey Clax textielverzorging:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw textielverzorging direct online:

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur