Diversey Clax textielverzorging

Clax is een sublabel van Diversey en beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Het biedt verscheidene producten voor textielverzorging. Met de Clax systemen bieden wij u duurzame en voortreffelijke textiel- en industrieverzorging met oplossingen op maat. Het bespaart aantoonbaar en heeft uitstekende wasresultaten als gevolg. De professionele textielverzorgingsproducten van Clax bieden op maat gemaakte wasprogramma’s. Hierbij worden veiligheid en duurzaamheid als uitgangspunten genomen.

Bij de producten vindt u ook een bijbehorend veiligheids- en productblad. Hierop vindt u alle nodige informatie zoals belangrijke producteigenschappen (onder andere fysisch en chemisch), een productomschrijving, voordelen, een gebruiksaanwijzing (met de aanbevolen dosering), tips voor het optimale resultaat, de veilige hantering en opslag, identificatie van de gevaren, samenstelling en informatie over de bestanddelen, eerstehulp- en brandbestrijdingsmaatregelen, maatregelen ter beheersing van persoonlijke bescherming bij het accidenteel vrijkomen van de stof of het mengsel, stabiliteit en reactiviteit, instructies voor verwijdering, regelgeving en andere belangrijke informatie (met betrekking tot de werkvloer). Zo zijn zowel wij als u zeker van veilig en juist gebruik van de Clax producten.

Volledig assortiment

Carel Lurvink biedt u een volledig assortiment met Clax producten. U heeft erdoor opties voor dagelijks en periodiek gebruik, voor textielverzorging en industriereiniging en in vloeibare, poeder, ongeparfumeerde, kleurloze, hoog geconcentreerde, geparfumeerde en alkalische producten. Bij de productomschrijving van elk product vindt u precies terug waarvoor het product dient, waar het product het beste toe te passen is en waar het product uit bestaat. Om u een idee te geven van het assortiment, leest u hieronder drie voorbeelden:

Clax Plus wordt gebruikt voor het reinigen van (gekleurd) textiel van ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen, hotels en restaurants. Hiernaast is het geschikt voor het wassen van tere weefsels. Clax Plus is onderdeel van het Plus Bright systeem voor perfecte reiniging bij lage temperaturen en textielschade.

Het Revoflow doseersysteem is speciaal ontwikkeld voor de professionele wasserijen en is geschikt voor alle waterhardheden. Het actieve bleeksysteem zorgt ervoor dat moeilijke vlekken verwijderd kunnen worden op lage temperaturen, waardoor er op energiekosten kan worden bespaard.

Clax Magic is een complete productrange voor het efficiënt verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil. De vier innovatieve formules zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. Ze verlengen de levensduur van het textiel, omdat een extra wasbeurt niet meer nodig is. Voor het verwijderen van make-up, inkt of curryvlekken, proteïnevlekken zoals voedsel, bloed en vet, metaalvlekken, zoals ijzer of roest en bleekbare vlekken zoals koffie, fruit en rode wijn.

Verder bestaat het assortiment ook uit: Clax Mild, Profi, Bright, ActivPersonril, Saturn, Revita, Tabs, Delta G, Marsiglia, Essence, Elegant, Microwash en Extra. Dit zijn onder andere waskrachtversterkers, waterafstotend makende producten, bleekmiddelen, vlekverwijderingsmiddelen, hoofdwasmiddelen (in tabletvorm), vloeibare alkalische versterkers, vloeibare wasmiddelen, hoogwaardige stijfsels op rijstbasis en waspoeders. Allen hebben ze een speciale toepassingsgeschiktheid (commerciële, industriële, professionele of eigen wasserijen, ziekenhuizen enzovoort) en een speciale formule.

Carel Lurvink en Clax

Bij Carel Lurvink vindt u persoonlijke service, uitgebreide keuze, advies op maat, deskundigheid en ervaring terug. Wij helpen u graag aan de juiste producten. Neem een kijkje op de webpagina en schroom niet om contact met ons op te nemen bij vragen over de juiste Clax reinigingsmiddelen voor uw situatie.