Diversey Oxivir desinfectiemiddelen

Het merk Oxivir van moederbedrijf Diversey bestaat uit desinfectiemiddelen die een alternatief bieden voor traditionele desinfectiemiddelen. Zo levert het merk snelwerkende desinfectie met verbeterde reinigingskracht die zacht voor de meeste oppervlakten. Tegelijkertijd is het personeels- en patiëntvriendelijk. Ook is het geschikt voor een breed spectrum. Het actieve ingrediënt waterstofperoxide wordt slechts in enkele minuten na gebruik afgebroken tot zuurstof en water. Daarmee is het veilig en vriendelijk voor mens en milieu.

Ontsmettingsmiddelen moeten krachtig zijn, maar de toxiciteit ervan kan met de technieken van nu echt wel geminimaliseerd worden. De Accelerated Hydrogen Peroxide (AHP) formulering beschikt over dit essentiële evenwicht. AHP is een gepatenteerd, synergetisch mengsel van veelgebruikte, veilige bestanddelen die (in combinatie met lage niveaus van waterstofperoxide) de kiemdodende potentie van reinigingsprestaties aanzienlijk verhogen. Het verlengt de levensduur van het materiaal en is snel, effectief, verantwoordelijk en duurzaam.

De producten van Oxivir zijn geurvrij en effectief tegen een breed spectrum van micro-organismen waaronder bacteriën, virussen, schimmels, gisten en sporen. Hiernaast zijn het effectieve reinigers door de korte contacttijden en gereduceerde arbeidstijd. U reinigt en desinfecteert namelijk in één stap. De producten zijn bovendien uitgebreid getest volgens verschillende Europese normen. Daarmee zijn ze ook effectief tegen meerdere pathogenen verklaard (zoals COVID-19, HIV, HBV, HCV, Avian Influenza, MRSA, VRE, Samonella enterica en het Norovirus).

Oxivir bij Carel Lurvink

Wij beschikken over keuze uit reinigings- en desinfectiedoekjes, reinigings- en desinfectiesprays en vloeibare reinigers en desinfectans. Bij elke productpagina vindt u een productomschrijving, belangrijke eigenschappen, voordelen en een veiligheidsinformatieblad met onder andere de technische gegevens, identificatie van de gevaren en veiligheidsmaatregelen. Zo kunt u met een gerust hart veilig, effectief en doelgericht ontsmetten.

Tevens staan onze productspecialisten en andere medewerkers voor u klaar voor een afgemeten advies en persoonlijke aandacht. Schroom niet om contact met ons op te nemen en ons online of fysiek te bezoeken.