Bama

Bama schoenverzorging en inlegzolen

Uw schoenen zullen verslijten naarmate u deze veel draagt. Om uw schoeisel in goede conditie te houden, is het erg belangrijk om deze goed te onderhouden. Bama is een toonaangevend leverancier van onderhouds- en reinigingsproducten voor al uw schoeisel. Zo gaat uw schoeisel langer mee en ziet het er altijd netjes uit. Daarnaast is het van belang dat uw schoeisel comfortabel zit. Met het uitgebreide assortiment inlegzolen van Bama bent u verzekert van een hoog draagcomfort en goede bescherming. Zo zorgt Bama niet alleen voor nette schoenen, maar ook voor lekker zittende schoenen.

Hoge kwaliteit met oog voor innovatie en duurzaamheid

Met haar ruim 100 jaar ervaring ontwikkelt Bama de beste producten op het gebied van schoenonderhoud en draagcomfort. De producten van Bama zijn echter niet alleen gericht op het behalen van de hoogste kwaliteitseisen, maar worden ook ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Zo zorgt Bama er voor dat haar producten niet alleen kwalitatief hoogwaardig zijn, maar neemt ze ook haar verantwoordelijkheid voor het behoud van onze planeet en toekomstige generaties.

Waarom schoenverzorgingsproducten van Bama?

• Kwalitatief goede schoenverzorgingsproducten voor een nette uitstraling en een langere levensduur van uw schoenen.
• De comfortabele inlegzolen van Bama bieden een hoog draagcomfort voor iedere voet.
• Ruim 100 jaar ervaring in het vak en oog voor duurzaamheid en milieu bij de ontwikkeling.

Assortiment Bama inlegzolen en schoenonderhoud

Bama is een toonaangevend leverancier van onderhouds- en reinigingsproducten voor uw schoeisel en comfortabele inlegzolen. Ze biedt een ruim assortiment producten die bijdragen aan een mooie uitstraling, een langere levensduur en een hoog draagcomfort van uw schoeisel. Bij Carel Lurvink vindt u diverse artikelen voor het schoonmaken, beschermen en poetsen van uw schoenen. Denk bijvoorbeeld aan een crème, spray of reiniger. Daarnaast bieden we diverse types inlegzolen voor een hoog comfort en een optimale bescherming tegen allerlei omstandigheden, zoals geur, kou en vocht. Ieder Bama product bevat een uitgebreide omschrijving over de toepassing en een duidelijke gebruiksaanwijzing voor het mooiste eindresultaat.

Carel Lurvink en Bama schoenverzorging

Het schoner en veiliger maken van uw werkomgeving, dat is de missie van Carel Lurvink. Al meer dan 129 jaar bieden we totaaloplossingen op maat aan zowel grote als kleine organisaties. Onze specialisten hebben veel actuele kennis van uw branche en voorzien u altijd van een deskundig advies. We leveren ons assortiment Bama direct uit eigen voorraad, waardoor u verzekert bent van een snelle en duurzame levering.