Makita


Makita: Topkwaliteit accu-tools voor professionals

Maak kennis met Makita, een naam die bijna 50 jaar ervaring heeft in Nederland en een gevestigde positie heeft verworven in de bouw-, industrie-, en schoonmaaksectoren. Klanten waarderen de kwaliteit van Makita-producten, die bijdragen aan veilig, gezond en productief werken. Met wortels die teruggaan tot 1915 in Japan, een geschiedenis doordrenkt van innovatie. Het merk staat bekend om haar kwalitatieve producten met nadruk op kracht en efficiëntie, allemaal mogelijk gemaakt door haar bekende 40 V accu’s.

Het merk Makita

Makita heeft bijna 50 jaar ervaring in Nederland en is een gevestigde naam in de bouw-, industrie-, en schoonmaaksectoren. Klanten waarderen de kwaliteit van Makita-producten vanwege hun bijdrage aan veilig, gezond en productief werken. De oorsprong van Makita gaat terug tot 1915 in Japan, met een rijke geschiedenis van innovatie. In de jaren '50 was Makita het eerste Japanse bedrijf dat draagbare elektrische schaafmachines produceerde. Tegenwoordig is Makita een wereldwijde speler met fabrieken en vestigingen over de hele wereld, met een sterke aanwezigheid in Europa.

De producten van Makita

We bieden een divers assortiment stofzuigers en bijbehorende Makita onderdelen, elk ontworpen voor specifieke toepassingen, waaronder robotstofzuigers voor autonome reiniging, steelstofzuigers voor draagbaar gemak en rugstofzuigers voor grotere reinigingsklussen. Wat deze stofzuigers verbindt, is de ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid van Makita-technologie. Van het fijnste stof tot grovere vuildeeltjes, Makita stofzuigers zorgen voor een grondige reiniging. Daarnaast zijn de accu's van deze stofzuigers compatibel met andere Makita-producten, waardoor u uw gereedschappen en apparatuur naadloos kunt aanvullen en uw werk nog efficiënter kunt uitvoeren.

40 V accu

Het 40 V accu platform van Makita vertegenwoordigt een opvallende sprong voorwaarts in accutechnologie, met aanzienlijk meer vermogen en looptijd in vergelijking met standaard 18 V accu's. Deze accu's zijn ontworpen voor maximale prestaties en duurzaamheid, waardoor professionals zelfs de meest veeleisende taken met gemak kunnen uitvoeren. Makita blijft innovatieve gereedschappen leveren aan professionals met de nadruk op kracht en efficiëntie. De geavanceerde accutechnologie van Makita, die is geïntegreerd in al onze aangeboden Makita-producten bij Carel Lurvink, speelt een cruciale rol in het verbeteren van de prestaties en de efficiëntie van deze apparaten.

Waarom kiezen voor Makita?

Makita is de onbetwiste keuze voor professionals, en dat om verschillende redenen. Makita-producten zijn synoniem aan duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u altijd op uw gereedschap kunt vertrouwen, zelfs onder zware omstandigheden. Makita blijft de lat hoger leggen met geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat hun gereedschap aan de nieuwste normen voldoet. De accu-aangedreven opties van Makita, zoals de V40 Accu-producten, bieden niet alleen milieuvriendelijkheid, maar besparen ook kosten en bieden flexibiliteit in gebruik.

Makita bestellen?

Bij Carel Lurvink bieden we een assortiment aan hoogwaardige Makita-producten, gericht op robotstofzuigers, steelstofzuigers en rugstofzuigers. We zijn er om professionals te voorzien van betrouwbaar gereedschap dat voldoet aan de specifieke behoeften in verschillende toepassingen. Carel Lurvink is de bestemming voor kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in robotstofzuigers, steelstofzuigers en rugstofzuigers van Makita.

Ontdek vandaag nog hoe deze producten via Carel Lurvink uw professionele prestaties kunnen verbeteren. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.