Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Orcon Workwear

Identity, quality, protective......eisen waaraan werkkleding moet voldoen hebben we allemaal. Slijtvast, uniek design, goede pasvorm, ergonomische zakken en met onmisbare details. In de Orcon collectie worden al deze punten samengevoegd. Een stijlvolle collectie die comfort, functionaliteit en veiligheid biedt. Met een maatvoering volgens de Europese standaard. De kleding van de verschillende lijnen binnen de Orcon collectie is te combineren.

Voor elke professional de perfecte match. De Orcon lijnen zijn gemakkelijk te herkennen. Bij Carel Lurvink hebben we een breed assortiment aan Orcon kleding. Zo vindt u bij ons o.a. werkjassen, polo's, werkbroeken, en overalls

Orcon werkkleding met eigen logo

Orcon, afgeleid van ‘Ordelman Confectie’, bestaat sinds 1913 en staat bekend als betrouwbare producent van bedrijfskleding. De kledingontwerpers van Orcon zijn door hun jarenlange ervaring in staat werkkleding van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Orcon heeft meerdere collecties geschikt voor diverse specifieke beroepen. 

De bedrijfskleding van Orcon is door Carel Lurvink te bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit zijn speciale industriële emblemen die tegen een stootje kunnen, prima geschikt voor het zwaardere werk dus. Wilt u meer informatie over het bedrukken van bedrijfskleding neem dan contact met ons op via 053 - 434 43 43 of info@carellurvink.nl.  

Orcon werkkleding passen?

Bent u geïnteresseerd in de werkkleding van Orcon dan kunnen wij bij u langskomen voor een passessie op locatie. Zo weet u precies welke kleding, in welke kleuren en maten, u voor uw werknemers moet bestellen. Meer informatie over een passessie op locatie of gelijk een afspraak maken kan via Orcon werkkleding is kosteloos. Geïnteresseerd in een passessie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de collectie:

                

Filter

Merk

Kleur


MaatToepassing

MateriaalModel

Veiligheidsklasse

Wasvoorschriften
48

( p. st.)
Ocron Werk overall Matthew Art: 18012GDB46
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur