Orcon workwear


Orcon basics overall London  donkerblauw maat 46
Marineblauw
Koningsblauw
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
60
62
64
66
68
Orcon werkbroek Dresden grijs/zwart maat 44
44
46
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
60
62
64
Grijs
Blauw
Orcon biedt u verschillende soorten werkkleding. Werkkleding moet voldoen aan verscheidene eisen, bijvoorbeeld identiteit, kwaliteit en bescherming. Maar ook een uniek design, een goede pasvorm, slijtvastheid, ergonomische zakken en andere onmisbare details zijn eigenschappen waarover werkkleding moet beschikken, wil het uw werk veiliger en comfortabeler maken. Met de verschillende lijnen van dit merk is er bovendien voor elke professional een perfecte match te vinden bij Carel Lurvink. Vind meer informatie op onze website en tussen ons assortiment.

Wat kunt u van het merk en de werkkleding verwachten?

Orcon, afgeleid van ‘Ordelman Confectie’, bestaat sinds 1913 en staat bekend als een betrouwbare producent van bedrijfskleding. De kledingontwerpers van dit bedrijf zijn door hun jarenlange ervaring in staat werkkleding van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Het merk heeft meerdere collecties geschikt voor diverse specifieke beroepen. In de Orcon collectie worden alle eerdergenoemde eisen en eigenschappen samengevoegd. Het is een stijlvolle collectie die comfort, functionaliteit en veiligheid biedt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een maatvoering volgens de Europese standaard. De kleding van de verschillende lijnen binnen de collectie is goed te combineren. Zo kunt u zelf uw perfecte werkoutfit samenstellen. De kledinglijnen zijn ook gemakkelijk te herkennen. Bij Carel Lurvink hebben we een breed assortiment aan werkkleding van dit merk. Zo vindt u bij ons onder andere werkjassen, polo's, werkbroeken, en overalls.

Orcon en Carel Lurvink: opties voor eigen logo en persoonlijk passen

Carel Lurvink biedt u een uitgebreid assortiment met werkkleding, waar ook Orcon een vooraanstaand merk in is. De werkkleding is eenvoudig geclusterd in alle verschillende soorten kleding, waarna u op specifiekere wensen kunt filteren. Orcon ziet u in vrijwel alle categorieën terug. Van sweaters tot high visability kleding, Carel Lurvink biedt u al deze uiteenlopende artikelen van het merk. De bedrijfskleding van Orcon is door Carel Lurvink bovendien te bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit zijn speciale industriële emblemen die tegen een stootje kunnen, prima geschikt voor het zwaardere werk dus. Hiermee zorgt u naast de nodige veiligheid en comfort ook voor representativiteit en een teamgevoel op uw werkvloer. Wilt u meer informatie over het bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op via 053 - 434 43 43 of [email protected].