Linea duurzame schoonmaakartikelen

Linea is het A-merk van PDC Brush voor duurzame schoonmaakartikelen. Het Belgische bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in de reinigingssector, dat voornamelijk eigen merk producten op de markt brengt voor scherpe prijzen. Hierbij gaat het om kwaliteitsvolle kunststof producten die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De schoonmaakartikelen zijn afgewerkt met zacht rubber, wat zorgt meer ergonomische grip. Daarnaast zijn alle draadstukken universeel, waardoor ieder schoonmaakartikel op iedere steel gebruikt kan worden.

Waarom kiest u voor Linea schoonmaakartikelen?

• De artikelen van Linea zijn erg duurzaam en scherp geprijsd.
• Universele artikelen, waardoor de producten eenvoudig gecombineerd kunnen worden.
• Rubberen afwerking wat zorgt voor extra ergonomische grip.

Assortiment Linea

We hebben bij Carel Lurvink een divers assortiment kunststof schoonmaakartikelen van Linea. In onze webwinkel vindt u onder meer luiwagens, vloertrekkers, vegers en stoffer en blikken. Natuurlijk bieden we ook diverse universele stelen die op alle artikelen passen.

Carel Lurvink en Linea schoonmaakartikelen

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn in Enschede, kunnen we vrijwel alle Linea artikelen snel uit eigen voorraad leveren. Bij Carel Lurvink voorzien we u al ruim 129 jaar van deskundig advies en weten we wat er speelt bij u op de werkvloer en binnen de branche. We helpen uw grote of kleine organisatie graag bij het bieden van een totaaloplossing voor hygiëne en veiligheid.