Kimberly Clark hygiëne- en reinigingsoplossingen

Kimberly-Clark levert geavanceerde hygiëne- en reinigingsoplossingen voor de werkplek en sanitaire ruimtes in onder meer zorginstellingen, industrie, kantoren, horeca en scholen. Door voor oplossingen van Kimberly Clark te kiezen, creëert u een veiligere, gezondere en productievere werkplek.

Hygiëne en schoonmaak

Kimberly-Clark is producent van een groot aantal merken op gebied van hygiëne en schoonmaak. Met vertrouwde merken als WYPALL, KIMTECHKLEENEX en SCOTT helpt u de verspreiding van bacteriën te verminderen. De oplossingen van Kimberly-Clark verminderen de impact die u heeft op het milieu door de volledige levenscyclus van het product heen. 

Poetsdoeken

Kimberly-Clark is marktleider op het gebied van industriële en wetenschappelijke poetsdoeken. Met bekende merken als WYPALL en KIMTECH kunt u het risico op kruisbesmetting verlagen. 

WYPALL staat bekend als sterke poetsdoeken en werkdoeken voor in de productieomgeving. Deze poetsdoeken beschikken over een sterke structuur en een sterk absorberend vermogen. De gekleurde WYPALL werkdoeken worden veel gebruikt in de voedingsindustrie en horeca waar HACCP regels gelden.

Voor fijnere en preciezere poetstaken in laboratoria, cleanrooms en andere gecontroleerde omgevingen kiest u KIMTECH poetsdoeken. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige en vertrouwde poetsdoeken die bijdragen aan het creëren van een exceptionele veilige en gezondere werkplek.

Dispensers

De unieke Aquarius dispenserlijn is ontworpen aan de hand van een compact en innovatief design, waardoor de gebruiker voorzien wordt van geavanceerde hygiëne met minimaal onderhoud. De unieke hygiënische dispensers kunnen samengesteld worden met de bekende hygiënepapier merken SCOTT en Kleenex. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment aan dispensers aan van kleine tot grote dispensers die niet mogen ontbreken in de sanitaire omgeving. 

  • Kimberly-Clark AQUARIUS* Combirol Dispenser
  • Kimberly-Clark AQUARIUS* Roll Control Dispenser
  • Kimberly-Clark AQUARIUS* Handontsmetter Dispenser met druppelvanger
  • Kimberly-Clark AQUARIUS* Persoonlijke wc-brildekjes Dispenser

Hygiëne papier

De bekende hygiënepapier merken van Kimberly-Clark zijn Kleenex en Scott. Producten van Kleenex bieden de zachtste en meest comfortabele ervaring in uw toiletruimte. Producten van Scott dragen bij aan het bewerkstelligen van toonaangevende efficiëntie en hygiëne zonder verlies van kwaliteit.

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment Kleenex en Scott producten die essentieel zijn voor de invulling van de werkplek en sanitaire ruimtes. Als totaalleverancier van Kimberly-Clark producten biedt Carel Lurvink Kleenex en Scott producten van hygiënepapier- en handdoekrollen tot tissues.

Fixed & Easy

Fixed & Easy is het nieuwe washroom service concept van Kimberly-Clark Professional, dat voor een vast bedrag per medewerker al uw (logistieke) werkzaamheden met betrekking tot uw toiletruimte regelt! Het werkt heel gemakkelijk; u kiest de gewenste dispensers, handdoeken, toiletpapier en andere toilethygiëne producten en een Kimberly-Clark Professional zorgt samen met Carel Lurvink dat u altijd voldoende voorraad heeft.De Rol van Carel Lurvink

Carel Lurvink is al jaren een totaalleverancier van Kimberly-Clark hygiëne en papierproducten. We bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij nauw samenwerken met klanten en regelmatig op de werkvloer komen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten, geven wij advies en leveren wij oplossingen met behulp van de producten uit ons Kimberly-Clark assortiment.

We zorgen dat bestellingen snel bij u zijn. Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback:

  • Uitgebreide assortiment.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.

Filter

Merk

Kleur
Maat

Toepassing

Materiaal


EigenschapInhoud


MVO keur


Veiligheidsklasse
Aantal lagenSoort vouw


Geur


OP=OP

Type systeemdispenser149

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis