Carel Lurvink

Martor: het merk voor veiligheidsmessen

Martor is een internationaal bedrijf die veiligheidsmessen produceert. Ze staan bekend om de kwaliteit en het design van hun veiligheidsmessen. Het bedrijf is in 1940 opgericht in het Duitse plaatsje Solingen. Sinds de opkomst van veiligheidsmessen gebeuren er aanzienlijk minder snij gerelateerde ongelukken. Veiligheidsmessen zijn erg gebruikersvriendelijk. Een standaard veiligheidsmes heeft over de gehele lengte één scherpe kant. Het mesje kan bij de meeste modellen veiligheidsmessen ook verwisseld worden zodat men niet meteen een nieuw veiligheidsmes moet aanschaffen. Ze maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmessen.

Een handige eigenschap van een veiligheidsmes is dat de lengte van het mesje goed afgesteld kan worden door gebruik te maken van een schuifknop. Martor wil niet alleen de meest veilige maar ook de meest comfortabele en efficiënte snijoplossingen bieden. Daarom lanceert het bedrijf regelmatig nieuwe producten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten veiligheidsmessen op de markt gebracht. Elk model is weer beter geschikt voor een andere taak waarbij andere materialen gesneden moeten worden.

De drie veiligheidstechnieken van Martor

    SECUMAX: het mesje wordt veilig afgeschermd.
    SECUPRO: Zodra het mesje loslaat van het snijmateriaal wordt het automatisch teruggetrokken.
    SECUNORM: Als het schuifknopje los wordt gelaten verdwijnt wordt het mesje weer teruggetrokken.

Het assortiment Martor producten bij Carel Lurvink

Martor biedt tegenwoordig niet alleen maar veiligheidsmessen maar ook diverse andere snijgereedschappen, messen en toebehoren zoals cutters, schrapers, veiligheidsscharen, MDP-messen, grafische messen, ontbraammessen, losse mesjes. Bij toebehoren voor snijgereedschappen kunt u denken aan producten die het veilig bewaren en verwijderen van messen mogelijk maken.

Het design van Martor veiligheidsmessen

Veiligheidsmessen hebben een bijzonder design met duidelijke lijnen, opvallende vormen en natuurlijk de kenmerkende kleur: cyaanblauw zodat de messen nog beter herkend worden. Het snijgereedschap is ook voorzien van pictogrammen die informatie geven over technische kenmerken, voor welk materiaal het mes geschikt is, welke toebehoren bij het product horen en de diensten van Martor. De pictogrammen maken het vergelijken van de veiligheidsmessen een stuk eenvoudiger.

Het motto van Martor is ‘ENJOY SAFETY MADE IN SOLINGEN’

 

Filter

Merk

Kleur
MaatMateriaalEigenschap


Inhoud

Categorie

43

( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
( p. st.)
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur