Martor: het merk voor veiligheidsmessen


Sinds de opkomst van veiligheidsmessen gebeuren er aanzienlijk minder snij gerelateerde ongelukken op de werkvloer. Met ruim 80 jaar ervaring is het Duitse Martor uw ideale partner voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidsmessen. Alle veiligheidsmessen van Martor zijn erg gebruiksvriendelijk. Door middel van een schuifknop kan ieder veiligheidsmesje goed worden afgesteld en daarnaast kan het mesje bij de meeste modellen ook verwisseld worden zodat men niet meteen een nieuw veiligheidsmes hoeft aan te schaffen. Martor wil niet alleen de meest veilige, maar ook de meest comfortabele en efficiënte snijoplossingen bieden. Daarom blijft het bedrijf innoveren en lanceert het regelmatig nieuwe producten.

Martor veiligheidsmessen met een uniek design

Martor veiligheidsmessen staan bekend om hun bijzondere design met duidelijke lijnen en opvallende vormen. De kenmerkende cyaanblauwe kleur zorgt ervoor dat de messen nog beter herkend worden. Het snijgereedschap is daarnaast voorzien van pictogrammen die informatie geven over de technische kenmerken van het mes. Deze pictogrammen geven onder meer informatie over de toebehoren van het product en voor welk materiaal het mes geschikt is, wat het vergelijken van de veiligheidsmessen een stuk eenvoudiger maakt.

Waarom kiest u voor een Martor veiligheidsmes?

• Voor de meest veilige, comfortabele en efficiënte snijoplossing.
• Breed assortiment gebruiksvriendelijke messen voor iedere toepassing en materiaalsoort.
• Veiligheidsmessen met een uniek, herkenbaar en ergonomisch design.

Assortiment Martor veiligheidsmessen bij Carel Lurvink

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten veiligheidsmessen op de markt die ieder geschikt zijn voor een andere taak waarbij diverse materialen gesneden moeten worden. Bij Carel Lurvink bieden we een ruim assortiment veiligheidsmessen van Martor. Daarnaast hebben we diverse andere snijgereedschappen en toebehoren in ons assortiment. De messen van Martor zijn verkrijgbaar met de onderstaande drie verschillende veiligheidstechnieken.

SECUMAX: het mesje wordt veilig afgeschermd.
SECUPRO: zodra het mesje loslaat van het snijmateriaal wordt het automatisch teruggetrokken.
SECUNORM: als het schuifknopje wordt losgelaten, verdwijnt het mesje weer.

Carel Lurvink en Martor veiligheidsmessen

De missie van Carel Lurvink is het schoner en veiliger maken van uw werkomgeving. Iets wat we al meer dan 130 jaar doen voor zowel grote als kleine organisaties. We voorzien uw organisatie van deskundig advies en bieden een totaaloplossing op het gebied van hygiëne en veiligheid. Onze specialisten weten wat er speelt bij u op de werkvloer en voorzien u altijd van een deskundig productadvies op maat. Dankzij ons eigen magazijn in Enschede, kunnen we alle veiligheidsmessen en toebehoren van Martor direct uit voorraad leveren. We bezorgen uw producten snel en deskundig en doen dat zo duurzaam mogelijk.

Martor veiligheidsmessen bestellen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers op: 053 - 434 43 43 of e-mail naar [email protected].