Categoriën van Diversey

         
  
      
    

      

 

Diversey

Diversey is een wereldwijde aanbieder van innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. De Diversey systemen en methoden worden wereldwijd toegepast en waarborgen de hoogste normen in reiniging en hygiëne. Diversey is gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, Diversey machinale vaatwas, Diversey sanitairreiniging, Clax textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

Voor elk bedrijf, van onderwijs tot agricultuur

De klanten van Diversey bevinden zich in alle marktsegmenten. Vanwege het internationale karakter van Diversey kan Diversey voordelen bieden aan multinationals en grote bedrijven, schoonmaakbedrijven, horeca, gezondheidszorg, overheid, onderwijs, retail, petrol, hotelketens, brouwerijen, dranken- en zuivelindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agricultuur, voedselverwerkende industrie en veel meer institutionele en industriële klanten.

Elke dag, overal

Diversey stelt zich op als partner voor onze klanten. Diversey luistert naar uw wensen en neemt de tijd om uw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in te spelen. Diversey voelt zich verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Carel Lurvink denkt met u mee. Samen met Diversey werken we met u samen om uw verwachtingen én die van uw klanten, te overtreffen, elke dag, overal.

Assortiment

Diversey biedt een groot assortiment producten aan. Carel Lurvink is al jaren lang totaal leverancier van Diversey producten. Diversey sanitairproducten, Diversey vloerproducten en Diversey interieurproducten. Alle artikelen uit deze Diversey range zijn van hoogwaardige kwaliteit. Carel Lurvink heeft vele Diversey producten op voorraad, waardoor de Sealed Air Diversey producten snel te leveren zijn. Carel Lurvink levert dan ook Diversey producten door het hele land.

Veiligheid

Veel Diversey producten zijn voorzien van Diversey product- en veiligheidsbladen. U kunt deze Diversey documentatie vinden onder de omschrijving van het Diversey product in de Carel Lurvink webwinkel. Mochten deze Diversey bladen onverhoopt toch niet zichtbaar zijn, dan kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst van Carel Lurvink.
Tel: 053- 434 43 43. of mail naar info@carellurvink.nl


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur