Diversey Sealed Air

Sealed Air Diversey Care is wereldleider op het gebied van slimme, duurzame oplossingen voor schoonmaak en hygiëne. Het assortiment van Diversey Care omvat producten die er gegarandeerd voor zorgen dat de hygiëne in jouw bedrijf van een uitstekend niveau is.

Bijna een eeuw van bescherming

Sealed Air Diversey Care zoals we die vandaag de dag kennen, kent een rijke geschiedenis. Diversey Care is een tijd terug ontstaan uit verschillende bedrijven. In 1886 opende S.C. Johnson zijn vloerenhandel in Racine, Wisconsin, Amerika. Niet veel later, in 1923, werd Diversey Corporation opgericht in Chicago.

Zowel S.C. Johnson als de Diversey Corporation waren zeer succesvol en groeide door tot grote wereldwijd opererende bedrijven. In 1996 werd Diversey Corporation overgenomen door Unilever en gingen ze verder onder de naam DiverseyLever. In 1997 werd het commerciële en institutionele deel van wat bekend stond als SC Johnson & Son, Inc. Commercial Markets gescheiden van haar moedermaatschappij, zij stonden vervolgens bekend als Johnson Wax Professional.

In 2002 nam Johnson Wax Professional DiverseyLever over van Unilever en het gecombineerde bedrijf werd vervolgens JohnsonDiversey. In maart 2010 vereenvoudigde zij hun naam tot Diversey. En in 2011 werd Diversey overgenomen door Sealed Air Corporation. Zo is Sealed Air Diversey Care gekomen tot wat ze nu zijn: wereldleider in voedselveiligheid, facility en productbescherming.

Officieel dealer

Carel Lurvink is officieel dealer van Sealed Air Diversey Care en we bieden je daarom een uitgebreid assortiment van Sealed Air producten. Zo vind je bij ons schoonmaakmachines van Taski, reinigers van het merk Suma, papier en zeepdispensers van Softcare, textielverzorginsmiddelen van Clax, maar ook de producten uit het Pur-Eco assortiment, dat zijn de producten van Sealed Air Diversey Care waar bij de ontwikkeling ervan extra aandacht uit is gegaan naar natuur en milieu.

Alle producten van Sealed Air Diversey Care vind je in de categorie schoonmaak.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren