Diversey Sealed Air

Al 130 jaar is Carel Lurvink een begrip in de wereld van professionele reiniging en hygiëne. Diversey biedt een efficiënte en effectieve oplossing voor uw behoeften op het gebied van schoonmaak. Het merk sluit naadloos aan op onze missie en visie. Duurzaamheid, innovatieve producten en service staan centraal binnen onze organisatie. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw schoonmaakactiviteiten, neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen geven onze accountmanagers advies op maat. Zij komen bij u langs om exact in kaart te brengen wat u nodig heeft voor een veilige en schone werkomgeving. Bij Carel Lurvink vindt u, naast verschillende productlijnen van Diversey, een breed en gevarieerd assortiment merken van A-merk tot private label.

Waarom Carel Lurvink

Al sinds de oprichting in 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van Carel Lurvink, krijgt u:

Advies op maat:

  • Een totaaloplossing die u gemak brengt.
  • Een partner die staat voor duurzaamheid.
  • Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Als kroon op ons werk mochten wij in 1993 de ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiding ontvangen. Dit ter ere van onze bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze collega's vertellen u graag waarom en hoe Carel Lurvink al meer dan een eeuw organisaties helpt de hygiëne en veiligheid te verbeteren.

Diversey groothandel

Wilt u kennismaken met onze producten? Dan nodigen wij u uit om langs te komen in één van onze servicecenters in Enschede. Hier presenteren wij onze producten en kunt u deze zelf testen. Onze serviceafdeling helpt u met het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Met ruim 130 jaar ervaring is Carel Lurvink dé specialist op het gebied van schoonmaak- en veiligheidsartikelen voor bedrijven waardoor we u goed kunnen helpen. Kom langs in onze Diversey groothandel en laat u adviseren door één van onze accountmanagers.

Sealed Air Diversey

Bij Carel Lurvink vindt u een ruim aanbod aan producten voor een schone en veilige werkomgeving. Zo vindt u bij ons ook het toonaangevende merk Sealed Air Diversey. Het merk biedt oplossingen voor specifieke behoeften en wensen op het gebied van schoonmaak zoals het reinigen van vloeren of handdesinfectiemiddelen. Onze accountmanagers bekijken samen met u welk reinigingsproduct geschikt is voor u. Dit kan Sealed Air Diversey zijn of een van onze andere topmerken.

Diversey Suma

Met behulp van slechts één product krijgt u uw borden, glaswerk en apparaten weer schoon. De Diversey Suma serie biedt uiteenlopende reinigingsproducten voor diverse apparaten, zoals ovens en afwasmachines. Deze bijzonder goede producten helpen u zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Heeft u nog vragen over het bestellen van Diversey Suma producten of andere middelen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ons deskundige personeel helpt u graag verder.