Carel Lurvink

Tricorp Corporate bedrijfskleding

Met het label Tricorp Corporate biedt Carel Lurvink een compacte maar uitgebalanceerde lijn pakken voor dames en heren. Tricorp Corporate werkkleding heeft een representatieve uitstraling dat  wordt gecombineerd met optimaal draagcomfort. Als werknemers comfortabele werkkleding dragen hebben ze niet alleen meer bewegingsvrijheid maar het geeft ze ook een krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Door Tricorp Corporate is het dragen van ongemakkelijke pakken verleden tijd en wordt het beste uit iedere werkdag gehaald. 

Representatieve werkkleding van Tricorp Corporate

De Tricorp Corporate collectie bestaat uit een Tricorp Corporate colbert, Tricorp Corporate gilet en een Tricorp Corporate pantalon en Tricorp Coporate rok voor de dames. 

Tricorp Corparte werkkleding wordt gemaakt van een mooie blend van 70% wol met 30% natural-stretch polyester, 280 grams en is leverbaar in 5 kleuren; uni Navy, Grey en Black en, met een zeer fijn streepje, de Navy-stripe en de Black-stripe. Niet alleen de Tricorp Corporate stof biedt stretch-comfort; ook de voering heeft deze stretch-functie. Daarnaast is de Tricrop Corporate collectie in verschillende pasvormen te verkrijgen en is de herencollectie beschikbaar in standaard-, kwart- en lengtematen. Perfect passende werkkleding is immers essentieel voor ultiem draagcomfort en uiteraard een representatieve uitstraling. Daarom kunt u zelfs voor op maat gemaakte bedrijfskleding Tricorp kiezen. 

De unieke borduur-rits van de Tricorp Corporate collectie

Het grote voordeel van Tricorp Corporate werkkleding is de in voering aangebrachte borduur-rits. Hiermee kan zeer eenvoudig het borstlogo worden aangebracht op de colbert en het jasje. Dit kan zonder dat de voering losgemaakt en weer vastgezet hoeft te worden door een coupeuse of naaiatelier. Dit scheelt u enorm veel tijd en geld. En als we het over kostenbesparing hebben; Tricorp Corporate kent trouwens geen maattoeslagen!

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur