Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Deb. Deb group is wereldleider op het gebied van professionele huidverzorging. De producten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en in openbare ruimten: in de industriële en de commerciële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie. Deb group bevat verschillende merknamen, ook wel submerken genoemd.

Deb creëert zodoende skin care producten voor een doeltreffende huidverzorging. Door vele jaren samen te werken met de gebruikers van zeepproducten en dispensersystemen, hebben ze een duidelijk inzicht gekregen in factoren die spelen bij de toepassing van Skin Care. Eén van de belangrijkste zaken is ervoor te zorgen dat gebruikers precies weten hoe en welke zeepproducten ze moeten gebruiken. Vandaar dat de zeepproducten en dispensers zo ontworpen zijn dat zij een combinatie van universele pictogrammen, herkenbare kleuren en heldere, ondubbelzinnige teksten hebben. Bij de Skin Care producten worden ook de bijpassende dispensers aangeboden. Deze dispensers hebben een aantrekkelijk ontwerp en zorgen voor een optimaal resultaat. Naast de Skin Care producten biedt Deb ook verschillende reinigers aan. De producten kunnen licht tot zwaar vervuilde oppervlaktes schoonmaken.

Waarom Deb skin care producten?

  • Milieuvriendelijke producten.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Veilig en gemakkelijk in gebruik.

Assortiment Deb Skin Care

Het assortiment omvat veel huidverzorgingsproducten, waaronder handreinigers. Ze testen hun producten conform de strengste internationale normen. De producten worden niet op dieren getest en zijn toxicologisch en dermatologisch goedgekeurd. Daarnaast zetten ze hun hoogstaande technische kennis en hun unieke Foam Technology en Dispensing Technology in om de producten te ontwikkelen die een optimale houding ten opzichte van huidverzorging en handhygiëne op het werk bevorderen. Wij bieden meer dan 80 producten aan, zoals zepen, crèmes en dispensers. Bekijk daarom het assortiment eens.

Assortiment Deb reinigers

Het assortiment van Deb gaat verder dan professionele huidverzorgingsproducten. Deb biedt ook reinigers aan die zijn opgewassen tegen de zwaarste vervuilingen. De Swarfega Black Box van Deb is hier een goed voorbeeld van. De doekjes verwijderen o.a. vele drukinkten, lakken, kitten, lijmen, diverse kunststoffen, niet uitgeharde 2 componenten lakken, olie en vetten. Ook de Swarfega Rood is een huidreiniger die is opgewassen tegen de grootste vervuilingen.

Assortiment Deb stoko

Onder de merknaam Deb Stoko vindt u het meest uitgebreide assortiment huidzorgproducten. Dit assortiment bestrijkt het gehele spectrum van behoeften omtrent Skin Care in commerciële, industriële, voedings- en zorgomgevingen. Deze productlijn oogt zowel professioneel als aantrekkelijk. Bovendien bevatten de producten kleurcodes en pictogrammen die de toepassing ervan duidelijk en eenvoudig maken. Het bestaat uit vier onderdelen: beschermen, reinigen, desinfecteren en herstellen. Met Deb Stoko zorgt u dus voor optimale huidverzorging. De huidvriendelijke formules zijn tevens milieuvriendelijk. Met de dispensers wordt verspilling bijvoorbeeld tot een minimum beperkt. Ook hierbij vindt u een aantal van de vier onderdelen terug: protect dispenser (oranje), cleanse dispenser (blauw), sanitise dispenser (rood). Deze zijn specifiek bestemd voor die toepassing en bijbehorende producten. Door het brede assortiment, zit er altijd wel het geschikte huidverzorgingsproduct u bij. Of dit nou voor een specifieke werkomgeving of specifieke toepassing is, Deb Stoko biedt het u.

Carel Lurvink en Deb Skin Care

Bij Carel Lurvink bedienen we al meer dan 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment huidverzorgingsproducten. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze skin care producten:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.