Carel Lurvink

Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Contact

Supergloves voor de tattoo industrie

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige disposable handschoen voor een scherpe prijs? Dan bieden de disposable werkhandschoenen van Supergloves uitkomst.Of u nu werkt in een tattoo of piercing shop deze handschoenen zijn favoriet bij onze klanten.

Supergloves is het huismerk van Carel Lurvink. Wij hebben verschillende soorten disposable werkhandschoenen in ons assortiment. Deze worden zowel in medische als in non-medische sectoren gebruikt. Supergloves zijn sterke handschoenen die voldoen aan alle veiligheidsnormeringen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Nitril of latex
Vaak worden nitril of latex handschoenen gebruikt. Onze “Supergloves” zorgen voor goede bescherming en hebben optimale grip. Hierdoor heeft u optimaal gevoel in uw handen. Benieuwd wat onze Supergloves u kunnen bieden? Vraag dan gelijk het sample pakket aan.

Voor uw eigen bescherming en voor de hygiëne gebruikt u handschoenen. Omdat het erg belangrijk is dat u voldoende gevoel en grip heeft, adviseren wij u om met nitril handschoenen te werken. Deze zijn dun, wat zorgt voor veel gevoel in uw handen. Latex handschoenen zijn iets dikker, waardoor u minder gevoel heeft. Uitproberen welke optie de beste is voor u? Vraag dan gratis en vrijblijvend een sample pakket aan.

Vraag een gratis sample pakket aan

Wij snappen dat het lastig kiezen is welke handschoenen voor uw vakgebied geschikt zijn. Daarom hebben wij voor u een gratis sample pakket samengesteld. In dit sample pakket vindt u de verschillende supergloves die wij in ons assortiment hebben. Hierdoor krijgt u als gebruiker een goede indruk van de kwaliteit waar u behoefte aan heeft. Wacht dus niet langer en vraag nu het gratis sample pakket aan! 


 

   

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur