CaluClean schoonmaakartikelen

Carel Lurvink is leverancier van schoonmaakartikelen die gebruikt kunnen worden in de productie, ziekenhuizen en woonomgevingen. Het CaluClean assortiment is samengesteld op basis van de kennis die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. Het CaluClean schoonmaakartikelen assortiment bevat schoonmaakartikelen voor afvalbakken, vloeren en meer.

Waarom CaluClean schoonmaakartikelen?

  • Maakt hygiënisch en veilig schoon.
  • Kwaliteitsartikelen voor een aantrekkelijke prijs.
  • Ruime keuze in materialen, kleuren en maten.

​Assortiment CaluClean shcoonmaakartikelen

CaluClean schoonmaakartikelen biedt de volgende artikelen; afvalzakken, sponzen, lappen, vloerwisdoekhouders, emmers, moppen en toebehoren, stelen, doodle bug pads en toebehoren, vloerpads, reinigingsdoeken, vloerwisdoeken, doseersystemen en stofzuigers. De producten zijn te selecteren op categorie, merk, kleur, maat, toepassing, materiaal en dikte. Alle producten zijn van goede kwaliteit en hebben een prijs die er bij past. Bekijk daarom het assortiment eens.

Carel Lurvink en CaluClean schoonmaakartikelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment schoonmaakartikelen; afvalzakken, sponzen, lappen, vloerwisdoekhouders, emmers, moppen en toebehoren, stelen, doodle bug pads en toebehoren, vloerpads, reinigingsdoeken, vloerwisdoeken, doseersystemen en stofzuigers. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Daarnaast geven wij u graag advies over de producten. Wij kennen onze eigen producten als geen ander, dus we kunnen u het beste advies geven.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze CaluClean schoonmaakartikelen

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw schoonmaakartikelen direct online:

Filter

MerkKleurMaat


Toepassing

Materiaal
Inhoud


Dikte


MVO keur


Aantal lagen

Type systeemdispenser

118

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis