Utermöhlen de specialist in wondzorg, kraamzorg en zelfzorgproducten

Koninklijke Utermöhlen is de specialist in wondzorg, kraamzorg en een diversiteit aan zelfzorgproducten voor kleine ongemakken op of aan de huid. Het assortiment van Utermöhlen bij Carel Lurvink omvat voornamelijk producten voor de bedrijfshulpverlening. Denk daarbij aan verbanddozen, blusdekens, pleisters, verbandklemmen etc.

Utermöhlen Sinds 1880

Utermöhlen bestaat al sinds 1880 en is een gevestigde naam. Utermöhlen is een bekend A-merk in wondverzorging voor de professionele sector. Het assortiment richt zich op een verscheidenheid aan bedrijven en overheidsinstellingen en bestaat uit bedrijfsverbanddozen en -tassen, eerste hulpsets, EHBO/BHV cursussets, BHV trainingsets en EHBO accessoires zoals detecteerbare pleisters en pincetten. Al deze producten vormen een onmisbare aanvulling op iedere werkvloer en/of training en zorgen ervoor dat bedrijven altijd over het juiste materiaal beschikken bij ongelukken en calamiteiten. Omdat per branche de gestelde veiligheidseisen kunnen verschillen, bestaat het assortiment uit een aantal branchespecifieke bedrijfsverbanddozen.

Verbanddozen voor bedrijven

Zo heeft Utermöhlen verbanddozen voor bedrijven die zich aan de HACCP richtlijnen moeten houden, maar ook speciale EHBO kits voor in de kinderopvang of speciaal gericht op bouw of industrie. De bedrijfsverbanddozen bevatten losse modules waardoor u zelf uw eigen verbanddoos kunt samenstellen. Wanneer een specifieke module verbruikt is kunt u deze eenvoudig vervangen. Zo blijft uw EHBO koffer van Utermöhlen altijd compleet en volledig inzetbaar.

Assortiment Carel Lurvink en Utermöhlen

Carel Lurvink is leverancier van alle producten van Utermöhlen, wij kunnen dus het gehele assortiment leveren. Bent u op zoek naar een product van Utermöhlen en kunt u deze op onze website zo niet vinden, laat het ons weten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.