3M persoonlijke beschermingsmiddelen

Is uw personeel goed beschermd?

Wist u dat in Nederland elk jaar bijna 3.700 mensen overlijden als gevolg van beroepsziekten? En dat 40% van de werknemers de verkeerde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kiest of deze verkeerd gebruikt? Ongelooflijke cijfers als u weet dat dit in veel gevallen voorkomen kan worden.

Science of Safety

Daarom werkt 3M volgens een werkwijze die zich al wereldwijd bewezen heeft en u helpt veilige arbeidsomstandigheden voor uw werknemers te creëren. Deze werkwijze wordt de ‘Science of Safety’ genoemd en wordt onderverdeeld in 6 elementen:

  • Industrie experience: iedere sector kent zijn eigen gevaren en risico’s. De specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring om hulp op maat te kunnen bieden. 
  • Hazard awareness: er zijn nog steeds gevaren en risico’s waar medewerkers aan blootgesteld worden zonder dat ze daar vanaf weten. 3M helpt deze gevaren te identificeren en de juiste oplossing te kiezen. Klik hier om meer lezen over welke gevaren & risico’s u mee te maken kunt hebben. 
  • Regulatory Knowledge: kennis over regelgeving en PBM’s is essentieel. 3M helpt u deze juist te implementeren.
  • Innovative Technologies: de innovatiecultuur heeft geleid tot de ontwikkeling van toonaangevende PBM’s en stopt niet zolang persoonlijke bescherming nodig is. 
  • Quality Products: gebruikers kunnen rekenen op duurzaamheid, comfort en kwaliteit. Door ons brede productportfolio kan de juiste bescherming gekozen worden. Om u te helpen zijn de populairste producten op een rijtje gezet. 
  • Education & Training: naast opleiding en coaching zorgen we voor technische expertise en ondersteuning.

3M en Carel Lurvink

Carel Lurvink is al jaren partner van 3M. Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten weten we wat er speelt op de werkvloer en kunnen wij de juiste PBM’s adviseren. We bieden een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen; van gehoorbescherming en adembescherming tot veiligheidshelmen en –brillen.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback:

  • Uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Goed op de hoogte van regelgeving en BPM’s
  • Snelle levering, vaak al binnen 24 uur

Workers choice

Veilig werken leidt tot minder verzuim, hogere productiviteit en daardoor lagere kosten. De bescherming en het comfort van werknemers is voor ons een belangrijke doelstelling. Elk product is ontworpen met u en uw team in gedachten, waardoor iedereen de hele dag veilig en productief kan werken. Lees hier meer over in de workers choice brochure!

 

Aura 9300+Gen3 series

In omgevingen waar de ademhaling op de proef wordt gesteld, van vuile fabrieken tot schonere werkplekken zoals laboratoria, is het in de regel vereist dat

werknemers over geschikte ademhalingsbescherming beschikken. Hoewel veiligheid op de eerste plaats komt, vormt comfort een belangrijke uitdaging voor naleving. De oplossing? Aura™ 9300+Gen3 Serie stofmaskers.


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur